U MOGUĆNOSTI SMO DA VAM SE IZDA UVERENJE O ISTORIJATU PROMENE NA PARCELI                            

 (PARCELE , PLACA , NJIVE , ZEMLJIŠTA , OBJEKTA )   JER SMO

OVLAŠĆENA GEODETSKA AGENCIJA Geo PI

BRZO, LAKO, JEDNOSTAVNO !!! BEZ ČEKANJA, ZAKAZIVANJA, ŠALTERA, GUŽVI

UVERENJE O ISTORIJATU PROMENE NA PARCELI ( PARCELE , PLACA , NJIVE , ZEMLJIŠTA , OBJEKTA )    SMO U MOGUĆNOSTI DA VAM IZDAMO NA LICU MESTA ILI DA VAM POŠALJEMO NA VAŠU ADRESU A PLAĆANJE IZVRŠITE UPLATOM NA RAČUN, POUZEĆEM ILI DA PLATITE KARTICOM ON-LINE.

UVERENJE O ISTORIJATU PROMENE NA PARCELI

UVERENJE O ISTORIJATU PROMENE NA PARCELI  ( PARCELE , PLACA , NJIVE , ZEMLJIŠTA , OBJEKTA )  je dokument koji sadrži :

SVE PODATKE O PARCELI ILI OBJEKTU OD KADA POSTOJI U KATASTRU. TO MOŽE BITI OD KOJE JE PARCELE NASTALA NOVA PARCELA , PROMENA VLASNIŠTVA , KADA JE OBJEKAT UPISAN U KATASTAR I SLIČNO PA SVE DO DANAŠNJEG DANA.

Može se koristiti UVERENJE O ISTORIJATU PROMENE NA PARCELI  (parcele , placa , njive , zemljišta , objekta ) za :

  • kupoprodaju nepokretnosti
  • ostavinski postupak
  • potrebe hipoteka
  • ozakonjenje ( legalizacije ) objekata
  • za postupak restitucije
  • bilo koje druge potrebe u vezi nepokretnost

Možete naručiti UVERENJE O ISTORIJATU PROMENE NA PARCELI  (parcele , placa , njive , zemljišta , objekta ) preko našeg internet sajta popunjavanjem traženih podataka . Plaćanje te usluge možete izvršiti on-line , na licu mesta ili pouzećem. U mogućnosti ste da dođete direktno u kancelariju , naručite telefonom ili mejlom.

Kada se izvrši naručivanje UVERENJE O ISTORIJATU PROMENE NA PARCELI  (parcele , placa , njive , zemljišta , objekta ) trebuje se iz nadležnog Katastra nepokretnosti i u proseku je potrebno od 1-2 dana da nam elektronski stigne. Odmah po pristizanju obaveštavamo Vas i možete je pruzeti ili poslati poštom. (NAPOMENA: troškovi slanja se doplaćuju).

Cena UVERENJE O ISTORIJATU PROMENE NA PARCELI  (parcele , placa , njive , zemljišta , objekta )  sa do tri promene  je 1100.00 dinara , za četri do šest promena 1760.00 dinara i preko šest promena 2420.00 dinara . Taksa po zahtevu se naplaćuje 330.00 dinara. Cena naše usluge je 1000.00 dinara. Uz svaku naručivanje dostavlja se i Specifikacija troškova Katastra i račun za našu uslugu.  

Slobodno nam se obratite sa bilo kojom potrebom u vezi UVERENJA O ISTORIJATU PROMENE NA PARCELI  (parcele , placa , njive , zemljišta , objekta )  .

PRIMER UVERENJE O ISTORIJATU PROMENE NA PARCELI

promene-na-parceli