U MOGUĆNOSTI SMO DA VAM SE IZDA UVERENJE O IMOVINSKOM STANJU LICA                             

   JER SMO

OVLAŠĆENA GEODETSKA AGENCIJA Geo PI

BRZO, LAKO, JEDNOSTAVNO !!! BEZ ČEKANJA, ZAKAZIVANJA, ŠALTERA, GUŽVI

UVERENJE O IMOVINSKOM STANJU LICA   SMO U MOGUĆNOSTI DA VAM IZDAMO NA LICU MESTA ILI DA VAM POŠALJEMO NA VAŠU ADRESU A PLAĆANJE IZVRŠITE UPLATOM NA RAČUN, POUZEĆEM ILI DA PLATITE KARTICOM ON-LINE.

UVERENJE O IMOVINSKOM STANJU LICA

UVERENJE O IMOVINSKOM STANJU LICA   je dokument koji sadrži :

Imovinsko stanje lica se izdaje za potrebe vođenja postupaka pred drugim organima, a na osnovu činjenica o kojima vodi službenu evidenciju. Katastar izdaje uverenje u slučaju da se prihod ostvaruje od nepokretnosti tj. zemlje za sve članove domaćinstva koji su punoletni osim onih koji se školuju.

UVERENJE O IMOVINSKOM STANJU LICA   (parcele , placa , njive , zemljišta , objekta )  mogu da izdaji i geodetske organizacije. Koristi se za najrazličitije potrebe u ostvarivanju prava i obaveza, od socijalne zaštite do bilo kojih gde je potrebno prikazati koje je imovinsko stanje lica.

Može se koristiti UVERENJE O IMOVINSKOM STANJU LICA (parcele , placa , njive , zemljišta , objekta ) za :

  • socijalnu zaštitu
  • školovanje ( vrtić, studiranje … )
  • nadoknade kod nezaposlenosti
  • bilo koje druge potrebe u vezi imovinskog stanja za lice

Možete naručiti UVERENJE O IMOVINSKOM STANJU LICA  (parcele , placa , njive , zemljišta , objekta ) preko našeg internet sajta popunjavanjem traženih podataka . Plaćanje te usluge možete izvršiti on-line , na licu mesta ili pouzećem. U mogućnosti ste da dođete direktno u kancelariju , naručite telefonom ili mejlom.

Kada se izvrši naručivanje UVERENJE O IMOVINSKOM STANJU LICA (parcele , placa , njive , zemljišta , objekta ) trebuje se iz nadležnog Katastra nepokretnosti i u proseku je potrebno od 7-10 dana da nam elektronski stigne. Zakonski rok je duži.  Odmah po pristizanju obaveštavamo Vas i možete je pruzeti ili poslati poštom. (NAPOMENA: troškovi slanja se doplaćuju).

Cena UVERENJE O IMOVINSKOM STANJU LICA  (parcele , placa , njive , zemljišta , objekta )  naše usluge je 3000.00 dinara. Taksa RGZa je 1160,00 dinara . Uz svaku naručivanje dostavlja se i Specifikacija troškova Katastra i račun za našu uslugu.  

NAPOMENA: Državni organi su u mogućnosti da po službenoj dužnosti sami naruče UVERENJE O IMOVINSKOM STANJU LICA za postupak.

Slobodno nam se obratite sa bilo kojom potrebom u vezi UVERENJE O IMOVINSKOM STANJU LICA (parcele , placa , njive , zemljišta , objekta )  .