U MOGUĆNOSTI SMO DA VAM SE IZDA KOPIJA PLANA  ( PARCELE , PLACA , NJIVE , ZEMLJIŠTA , OBJEKTA )  JER SMO

OVLAŠĆENA GEODETSKA AGENCIJA Geo PI

BRZO, LAKO, JEDNOSTAVNO !!! BEZ ČEKANJA, ZAKAZIVANJA, ŠALTERA, GUŽVI

KOPIJA PLANA  ( PARCELE , PLACA , NJIVE , ZEMLJIŠTA , OBJEKTA )  SMO U MOGUĆNOSTI DA VAM IZDAMO NA LICU MESTA ILI DA VAM POŠALJEMO NA VAŠU ADRESU A PLAĆANJE IZVRŠITE UPLATOM NA RAČUN, POUZEĆEM ILI DA PLATITE KARTICOM ON-LINE.

KOPIJA PLANA ( PARCELE , PLACA , NJIVE , ZEMLJIŠTA , OBJEKTA )

KOPIJA PLANA (PARCELE , PLACA , NJIVE , ZEMLJIŠTA , OBJEKTA )je dokument koji je odredjen Zakonom. Postoji više definicija , jedna od njih koja koja opisuje je:

KOPIJA PLANOVA I KARTE JESU RADNI ORIGINALI KOJI, U GRANICAMA GRAFIČKE TAČNOSTI, PO NAČINU OBRADE I TAČNOSTI MORAJU ODGOVARATI ORIGINALU.

Kopija katastarskog plana izdaje se za jednu ili više katastarskih parcela, u analognom ili digitalnom obliku, po pravilu u razmeri 1:1000, odnosno u drugoj razmeri u skladu sa zahtevom.Kopija katastarskog plana više katastarskih parcela izdaje se za cele listove ili delove listova plana, prema propisanoj podeli na listove, odnosno prema podeli na listove u skladu sa zahtevom.

KOPIJA PLANA (parcele , placa , njive , zemljišta , objekta )od skoro mogu da izdaji i geodetske organizacije. Koristi za najrazličitije potrebe u vezi nepokretnosti i on je dokument koji ima podatke o nepokretnosti, broj katastarske parcele, objekti koji se nalaze ucrtani na parceli .Na osnovu  kopije plana (parcele , placa , njive , zemljišta , objekta ) da li je objekat evidentiran u Katastru nepokretnosti , koji je kućni broj i pod koji brojem objekta se vodi na katastarskoj parceli . Pored navedenog nalazi se i „decimetarski krstić“ sa koordinatama u državnom koordinatnom sistemu .

Može se koristiti KOPIJA PLANA (parcele , placa , njive , zemljišta , objekta ) za :

  • kupoprodaju nepokretnosti
  • ostavinski postupak
  • potrebe hipoteka
  • ozakonjenje ( legalizacije ) objekata
  • bilo koje druge potrebe u vezi nepokretnost

Možete naručiti KOPIJA PLANA (parcele , placa , njive , zemljišta , objekta ) preko našeg internet sajta popunjavanjem traženih podataka . Plaćanje te usluge možete izvršiti on-line , na licu mesta ili pouzećem. U mogućnosti ste da dođete direktno u kancelariju , naručite telefonom ili mejlom.

Kada se izvrši naručivanje KOPIJA PLANA (parcele , placa , njive , zemljišta , objekta ) trebuje se iz nadležnog Katastra nepokretnosti i u proseku je potrebno od 3-5 radnih dana da nam elektronski stigne. Zakonski rok je duži .  Odmah po pristizanju obaveštavamo Vas i možete je pruzeti ili poslati poštom. (NAPOMENA: troškovi slanja se doplaćuju).

Cena KOPIJA PLANA (parcele , placa , njive , zemljišta , objekta ) naše usluge za jednu parcelu je 3000.00 dinara i za svaku susednu još 600.00 dinara. Taksa RGZa  za kopiju plana jedne manje parcele po parceli je 1280,00 dinara . Za kopiju plana više parcela taksa RGZa se obračunava po dobijenoj specifikaciji troškova RGZa. Uz svaku naručivanje dostavlja se i Specifikacija troškova Katastra i račun za našu uslugu.  

Slobodno nam se obratite sa bilo kojom potrebom u vezi KOPIJA PLANA (parcele , placa , njive , zemljišta , objekta )  .

PRIMER KOPIJE PLANA

primer KOPIJA PLANA