U MOGUĆNOSTI SMO DA VAM SE IZDA UVERENJA O PRETHODNIM ZAHTEVIMA NA PARCELI – OBJEKTU – POSEBNOM DELU OBJEKTA   JER SMO

OVLAŠĆENA GEODETSKA AGENCIJA Geo PI

BRZO, LAKO, JEDNOSTAVNO !!! BEZ ČEKANJA, ZAKAZIVANJA, ŠALTERA, GUŽVI

IZDAVANJE UVERENJA O PRETHODNIM ZAHTEVIMA NA PARCELI – OBJEKTU – POSEBNOM DELU OBJEKTA   ( PARCELE , PLACA , NJIVE , ZEMLJIŠTA , OBJEKTA )    SMO U MOGUĆNOSTI DA VAM IZDAMO NA LICU MESTA ILI DA VAM POŠALJEMO NA VAŠU ADRESU A PLAĆANJE IZVRŠITE UPLATOM NA RAČUN, POUZEĆEM ILI DA PLATITE KARTICOM ON-LINE.

IZDAVANJE UVERENJA O PRETHODNIM ZAHTEVIMA NA PARCELI – OBJEKTU – POSEBNOM DELU OBJEKTA  

Izdavanje uverenja o prethodnim zahtevima na parceli – objektu – posebnom delu objekta   ( PARCELE , PLACA , NJIVE , ZEMLJIŠTA , OBJEKTA ,STANA )  je dokument koji sadrži :

Sve podatke o prethodnim zahtevima na parceli – objektu – posebnom delu objekta koji postoje u katastru. To može biti o promeni vlasništva , sudskim sporovima , ucrtavanjem objekata , promene parcelacijom , upis hipoteka kao i najrazličitije potrebe .

IZDAVANJE UVERENJA O PRETHODNIM ZAHTEVIMA NA PARCELI – OBJEKTU – POSEBNOM DELU OBJEKTA   (parcele , placa , njive , zemljišta , objekta ,stana )  mogu da izdaji i geodetske organizacije. Koristi se za najrazličitije potrebe u vezi nepokretnosti i on je dokument koji ima podatke o  zahtevima koji su već podneti za tu nepokretnost  (parcele , placa , njive , zemljišta , objekta , stana ).

Može se koristiti UVERENJE O ISTORIJATU PROMENE NA PARCELI  (parcele , placa , njive , zemljišta , objekta ) za :

  • rešavanje sudskih sporova
  • uvid šta je još potrebno da se reši u vezi nepokretnosti
  • bilo koje druge potrebe u vezi nepokretnost

Možete naručiti IZDAVANJE UVERENJA O PRETHODNIM ZAHTEVIMA NA PARCELI – OBJEKTU – POSEBNOM DELU OBJEKTA   (parcele , placa , njive , zemljišta , objekta ,stana )  preko našeg internet sajta popunjavanjem traženih podataka . Plaćanje te usluge možete izvršiti on-line , na licu mesta ili pouzećem. U mogućnosti ste da dođete direktno u kancelariju , naručite telefonom ili mejlom.

Kada se izvrši IZDAVANJE UVERENJA O PRETHODNIM ZAHTEVIMA NA PARCELI – OBJEKTU – POSEBNOM DELU OBJEKTA   (parcele , placa , njive , zemljišta , objekta ,stana )   trebuje se iz nadležnog Katastra nepokretnosti i u proseku je potrebno od 5-7 radnih dana da nam elektronski stigne. Zakonski rok je duži . Odmah po pristizanju obaveštavamo Vas i možete je pruzeti ili poslati poštom. (NAPOMENA: troškovi slanja se doplaćuju).Cena UVERENJE O ISTORIJATU PROMENE NA PARCELI  (parcele , placa , njive , zemljišta , objekta )  Cena naše usluge je 3000.00 dinara.  Taksa RGZa po zahtevu se naplaćuje od 1500-3000 dinara. Uz svaku naručivanje dostavlja se i Specifikacija troškova Katastra i račun za našu uslugu.  

IZDAVANJE UVERENJA O PRETHODNIM ZAHTEVIMA NA PARCELI – OBJEKTU – POSEBNOM DELU OBJEKTA   (parcele , placa , njive , zemljišta , objekta ,stana )  .

Primer UVERENJA O PRETHODNIM ZAHTEVIMA NA PARCELI – OBJEKTU – POSEBNOM DELU OBJEKTA