U MOGUĆNOSTI SMO DA VAM SE IZDA OBAVEŠTENJE O ADRESI OBJEKTA   JER SMO

OVLAŠĆENA GEODETSKA AGENCIJA Geo PI

BRZO, LAKO, JEDNOSTAVNO !!! BEZ ČEKANJA, ZAKAZIVANJA, ŠALTERA, GUŽVI

IZDAVANJE OBAVEŠTENJE O ADRESI OBJEKTA , ( kući , zgradi , vikendici , letnjikovcu , magacina , hale , postrojenja i slično ),     SMO U MOGUĆNOSTI DA VAM IZDAMO NA LICU MESTA ILI DA VAM POŠALJEMO NA VAŠU ADRESU A PLAĆANJE IZVRŠITE UPLATOM NA RAČUN, POUZEĆEM ILI DA PLATITE KARTICOM ON-LINE.

IZDAVANJE OBAVEŠTENJA O ADRESI OBJEKTA

IZDAVANJE OBAVEŠTENJ O ADRESI OBJEKTA , ( kući , zgradi , vikendici , letnjikovcu ,  magacina , hale , postrojenja i slično )  mogu da izdaji i geodetske organizacije. Koristi se za najrazličitije potrebe u vezi nepokretnosti i on je dokument koji ima podatke iz baze podataka Adresnog registra Republičkog geodetskog zavoda za naziv ulice i kućni broj određene nepokretnosti na katastarskoj parceli,  katastarske opštine u opštini gde se nalazi.

Može se koristiti IZDAVANJE OBAVEŠTENJ O ADRESI OBJEKTA , ( kući , zgradi , vikendici , letnjikovcu ,  magacina , hale , postrojenja i slično )  za :

  • prijavu privrednih delatnosti
  • regulisanje ličnih dokumenata
  • bilo koje druge potrebe u vezi nepokretnost

Možete naručiti IZDAVANJE OBAVEŠTENJ O ADRESI OBJEKTA , ( kući , zgradi , vikendici , letnjikovcu ,  magacina , hale , postrojenja i slično )  preko našeg internet sajta popunjavanjem traženih podataka . Plaćanje te usluge možete izvršiti on-line , na licu mesta ili pouzećem. U mogućnosti ste da dođete direktno u kancelariju , naručite telefonom ili mejlom.

Kada se naruči IZDAVANJE OBAVEŠTENJ O ADRESI OBJEKTA , ( kući , zgradi , vikendici , letnjikovcu ,  magacina , hale , postrojenja i slično )  trebuje se iz nadležnog Katastra nepokretnosti i u proseku je potrebno od 1-2 dana da nam elektronski stigne. Odmah po pristizanju obaveštavamo Vas i možete je pruzeti ili poslati poštom. (NAPOMENA: troškovi slanja se doplaćuju).Cena IZDAVANJE OBAVEŠTENJ O ADRESI OBJEKTA , ( kući , zgradi , vikendici , letnjikovcu ,  magacina , hale , postrojenja i slično )   je 680.00 dinara . Taksa po zahtevu se naplaćuje 330.00 dinara. Cena naše usluge je 1000.00 dinara. Uz svaku naručivanje dostavlja se i Specifikacija troškova Katastra i račun za našu uslugu.  

Slobodno nam se obratite sa bilo kojom potrebom u vezi IZDAVANJE OBAVEŠTENJA O ADRESI OBJEKTA , ( kući , zgradi , vikendici , letnjikovcu ,  magacina , hale , postrojenja i slično )  .