U MOGUĆNOSTI SMO DA VAM SE IZDA UVERENJA O KUĆNOM BROJU   JER SMO

OVLAŠĆENA GEODETSKA AGENCIJA Geo PI

BRZO, LAKO, JEDNOSTAVNO !!! BEZ ČEKANJA, ZAKAZIVANJA, ŠALTERA, GUŽVI

IZDAVANJE UVERENJA KUĆNOM BROJU ZA OBJEKAT , ( kući , zgradi , vikendici , letnjikovcu , magacina , hale , postrojenja i slično ),     SMO U MOGUĆNOSTI DA VAM IZDAMO NA LICU MESTA ILI DA VAM POŠALJEMO NA VAŠU ADRESU A PLAĆANJE IZVRŠITE UPLATOM NA RAČUN, POUZEĆEM ILI DA PLATITE KARTICOM ON-LINE.

IZDAVANJE UVERENJA O KUĆNOM BROJU

Izdavanje uverenja o kućnom broju je regulisano Zakonom o registru prostornih jedinica i adresnim registru („Sl. glasnik RS“ , br 9/2020) link https://mgsi.gov.rs/cir/dokumenti/zakon-o-registru-prostornih-jedinica-i-adresnom-registru .

IZDAVANJE UVERENJA KUĆNOM BROJU ZA OBJEKAT , ( kući , zgradi , vikendici , letnjikovcu ,  magacina , hale , postrojenja i slično )  mogu da izdaji i geodetske organizacije. Koristi se za najrazličitije potrebe u vezi nepokretnosti i on je dokument koji ima podatke iz baze podataka Adresnog registra Republičkog geodetskog zavoda za naziv ulice i kućni broj određene nepokretnosti na katastarskoj parceli,  katastarske opštine u opštini gde se nalazi.

Može se koristiti IZDAVANJE UVERENJA KUĆNOM BROJU ZA OBJEKAT , ( kući , zgradi , vikendici , letnjikovcu ,  magacina , hale , postrojenja i slično )   za :

  • prijavu privrednih delatnosti
  • regulisanje ličnih dokumenata
  • bilo koje druge potrebe u vezi nepokretnost

Treba razlikovati sledeće :

Uverenje o kućnom broju –  potvrđuje se kućni broj u Evidenciji –  Adresnom registru kućnih brojeva , ulica i trgova , tj. izdaje se uverenje za objekte gde je rešenjem već utvrđen kućni broj.

Rešenjem o kućnom broju – utvrđuje se kućni broj za neki objekat na zahtev stranke ili po službenoj dužnosti kada je u pitanju novi objekat ili kada se vrši prenumeracija kućnih brojeva pri promena naziva ulica i trgova .

Možete naručiti IZDAVANJE UVERENJA KUĆNOM BROJU ZA OBJEKAT , ( kući , zgradi , vikendici , letnjikovcu ,  magacina , hale , postrojenja i slično )   preko našeg internet sajta popunjavanjem traženih podataka . Plaćanje te usluge možete izvršiti on-line , na licu mesta ili pouzećem. U mogućnosti ste da dođete direktno u kancelariju , naručite telefonom ili mejlom.

Kada se naručite IZDAVANJE UVERENJA KUĆNOM BROJU ZA OBJEKAT , ( kući , zgradi , vikendici , letnjikovcu ,  magacina , hale , postrojenja i slično )  trebuje se iz nadležnog Katastra nepokretnosti i u proseku je potrebno od 5-10 radnih dana da nam elektronski stigne. Zakonski rok je duži. Odmah po pristizanju obaveštavamo Vas i možete je preuzeti kod nas u kancelariji ili poslati poštom. (NAPOMENA: troškovi slanja se doplaćuju).Cena UVERENJA KUĆNOM BROJU ZA OBJEKAT (parcele , placa , njive , zemljišta , objekta )  naše usluge je 3000.00 dinara. Taksa RGZa po zahtevu se naplaćuje 1160.00 dinara. Cena Uz svaku naručivanje dostavlja se i Specifikacija troškova Katastra i račun za našu uslugu.  

Primer UVERENJA KUĆNOM BROJU ZA OBJEKAT , ( kući , zgradi , vikendici , letnjikovcu i slično )